​Olot compra dos habitatges per a lloguer social

L'Ajuntament ha utilitzat el dret a ús i retracte per adquirir els dos pisos situats al carrer Pala i al carrer Sant Bernat

Imatge d'un dels habitatges que ha comprat l'Ajuntament d'Olot
Imatge d'un dels habitatges que ha comprat l'Ajuntament d'Olot | Google
Redacció
16 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:49h
L'Ajuntament d'Olot ha incorporat dos pisos més a la borsa d'habitatges de la ciutat. Es tracta de dos habitatges de poc més de 60 metres quadrats. El primer està ubicat al carrer Pala, a la zona dels Pisos Garrotxa, i és un habitatge situat a un segon pis que era propietat de Bankia.

El segon habitatge que s'ha comprat està ubicat al carrer Sant Bernat, està situat en un tercer pis i era propietat de CaixaBank. Tots dos estan en bon estat i l'Ajuntament ha decidit comprar-los a través del dret de tempteig i retracte. Es tracta d'un dret prioritari que permet a les administracions públiques comprar una propietat que estava mans dels bancs abans que entri al mercat privat.

En aquest cas, l'Ajuntament ha decidit exercir el seu dret i comprar els habitatges per calor de 20.331 euros i 12.000, respectivament. Ara, el consistori podrà destinar aquests pisos a lloguer social. Amb aquestes dues incorporacions, la borsa d'habitatges socials que gestiona l'Ajuntament pujarà a un total de 195 pisos.
Arxivat a