​Cap de setmana atapeït d'actes a Olot

Corpus, el festival Nomad, la festa del barri de l'Eixample Popular o el festival del CPA Olot són algunes de les propostes que hi haurà

Imatge d'arxiu de gent passejant pel Firal d'Olot
Imatge d'arxiu de gent passejant pel Firal d'Olot | Martí Albesa
Redacció
17 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:03h
Diuen que a l'estiu tota cuca viu, però encara que no hi hàgim arribat, és com si ho haguéssim fet. No només per la calor, sinó també per l'ebullició cultural i social que es donarà aquest cap de setmana.

La ciutat d'Olot reunirà desenes d'actes en només dos dies i ho farà amb una agenda plena a vessar. De fet, el mateix alcalde, Pep Berga, remarca que "després de la pandèmia tothom té ganes de sortir i recuperar la normalitat". I és que els pròxims tres dies, la ciutat acollirà una vintena d'actes amb poc més de 48 hores.

Un dels més destacats serà la festivitat de Corpus, on la faràndula tornarà a sortir al carrer per fer una cercavila que fa tres anys que no es veu i per tornar a ballar a la plaça major. També dissabte i diumenge, el festival Nomad omplirà el Firal de parades, música i gastronomia.

Dissabte també serà el torn del barri de l'Eixample Popular que organitza la seva festa de barri a la plaça Balmes. Comptarà amb campionat de truc, festa de l'aigua, ball, sopar popular i revetlla amb discjòqueis. El que no s'allargarà tant és el Shopping Nit: les botigues d'Olot obriran aquest dissabte fins a les 24 h en una nova edició d'aquesta campanya comercial que organitza l'Associació de Comerciants d'Olot.

Pels amants de l'esport, dissabte, el Club Patinatge Artístic Olot celebrarà el seu festival al pavelló d'Esports d'Olot, on mostrarà les coreografies de tots els equips. Al mateix lloc, però diumenge, el Club Bàsquet Olot organitzarà un campionat de 3x3 que reunirà professionals de tot Catalunya.

A banda de tots aquests actes, aquest cap de setmana també hi haurà un taller de Cianotípia a Can Boquica, visita guiada a l'exposició de la faràndula d'Olot, un itinerari modernista, una representació teatral a càrrec de la companyia Campi qui pugui, ballada de folk a les Fonts de Sant Roc i dos concerts per celebrar el Dia de la Música a càrrec d'Anna Ferrer i Carola Ortiz
Arxivat a