​Com serà la final d'«Eufòria» que disputarà la garrotxina Núria López?

Se celebrarà divendres a les 22.05 h i tindrà dues rondes eliminatòries

El plató d'Eufòria viurà aquest divendres la gran final
El plató d'Eufòria viurà aquest divendres la gran final | ccma
Redacció
15 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:23h
La gran final d'Eufòria ja ha arribat. Queden poques hores per saber qui serà el guanyador de la primera edició del concurs musical de TV3. La gala començarà a les 22.05 h de la nit de divendres. Entre els candidats hi ha la santpauenca Núria López, qui competirà amb en Cesc Triquell i la Mariona Escoda.

La gran final tindrà dues rondes. A la primera, els concursants cantaran una cançó que han triat ells mateixos. Després de les tres actuacions, el públic haurà de decidir qui li ha agradat més i el menys votat quedarà eliminat.

A la segona ronda, on només quedaran dos concursants, es cantarà una cançó escollida pels directors i mentors del programa. El públic tornarà a ser qui decidirà la millor actuació i, per tant, el guanyador d'Eufòria.

Qui guanyi la primera edició del programa, s'emportarà un contracte discogràfic, participarà en el disc de La Marató i també gravarà la cançó de l'estiu de TV3 juntament amb Miki Nuñez.

La gran final comptarà amb diferents actuacions sorpresa de grups coneguts com, per exemple, Sidonie. L'inici del programa també comptarà amb una actuació conjunta dels 16 concursants d'Eufòria.