​Gairebé 300 alumnes fan la selectivitat 2022 a la Garrotxa

Aquest any les proves es desenvolupen a l'Institut Montsacopa d'Olot

Imatge d'arxiu de la Selectivitat a l'Institut Montsacopa d'Olot
Imatge d'arxiu de la Selectivitat a l'Institut Montsacopa d'Olot | Martí Albesa
14 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:24h
Un total de 294 alumnes han començat aquest dimarts les Proves d'Accés a la Universitat. Després de tot un curs preparant-se, els alumnes han arribat al moment clau de l'any. A la Garrotxa les proves es desenvolupen a l'Institut Montsacopa, el qual ha preparat aules i una organització especial per atendre els gairebé 300 alumnes que aquests dies faran les proves, alguns també vinguts del Ripollès. En total a Catalunya, hi ha més de 40.500 estudiants que s'han matriculat per les PAU.

Són pràcticament els mateixos alumnes que l'any passat. El 2021 uns 280 van fer la selectivitat a la comarca i la gran majoria (un 99%) la van aprovar amb una mitjana de 7,13 punts.
 

Els estudiants garrotxins fan l'examen de selectivitat a l'INS Montsacopa d'Olot. Foto: Martí Albesa


Les proves de la selectivitat han començat aquest dimarts i s'allargaran fins dijous. La primera jornada compta amb els exàmens de Llengua Castellana i Literatura, Llengua Estrangera i les optatives Anàlisi Musical, Cultura Audiovisual, Electrotècnica, Física i Geografia.

El resultat de les proves es podrà consultar a partir del dimecres 29 de juny. Des d'aquest dia i fins a l'1 de juliol es podran fer sol·licituds de revisió, els resultats de les quals es publicaran a partir del 8 de juliol.