comerç

​Botigues obertes fins a mitjanit aquest dissabte a Olot

La ciutat celebrarà l'onzena edició del Shopping Nit

per Redacció, Olot, Catalunya | 14 de juny de 2022 a les 08:00 |
Cartell promocional del Shopping Nit 2022 | ACO
Olot celebra aquest dissabte 18 de juny una de les cites comercials més importants de l'any. Es tracta del Shopping Nit, una iniciativa impulsada per l'Associació de Comerciants d'Olot que consisteix a allargar l'horari d'obertura de les botigues del centre de la ciutat fins a la mitjanit.

L'obertura va acompanyada de diferents activitats dins i fora les botigues. A més, durant la jornada, els botiguers també ofereixen descomptes en alguns dels seus productes. La cita començarà a les vuit del vespre i s'acabarà a les dotze de la nit.


Durant el Shopping Nit, hi haurà diferents sortejos. Cada hora s'entregarà un val de 300 euros per comprar al comerç olotí i un àpat per a dues persones a un restaurant de la comarca. Al sorteig hi podran participar tots aquells ciutadans que hagin fet alguna compra durant les quatre hores que durarà la campanya.

A més del sorteig de cada hora, també es regalaran lots de productes i àpats a través de concursos a l'Instagram de l'ACO. La dinamització, però, no només estarà a les xarxes socials, sinó que durant tot el vespre hi haurà una xaranga que es passejarà pel centre comercial de la ciutat per ambientar la nit.

 

Participació