​El Cagaburro torna a Bosc de Tosca aquest dissabte

El joc d'atzar consisteix a esperar que un burro faci les seves necessitats a alguna de les més de 3.000 percel·les que s'assenyalen al camp de futbol

Tres dels cinc burros del Cagaburro
Tres dels cinc burros del Cagaburro | EF Bosc de Tosca
Redacció
10 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:18h
Ja fa deus anys que a Bosc de Tosca es van inventar un joc ben peculiar: una rifa popular a través dels excrements d'un burro. El joc consisteix a endevinar a quina parcel·la cagarà l'animal. Qui l'encerti s'emporta diferents premis.

En total són cinc burros que es passegen pel camp de futbol del Bosc de Tosca, on s'hi assenyalen 3.200 caselles d'un metre quadrat cada una. Durant hores, els burros es desplacen d'un costat a l'altre del camp i fan les seves necessitats. Quan ho fan, es comprova el guanyador.

El joc que organitza l'Escola de Futbol Bosc de Tosca ja s'ha convertit en una cita molt popular a les Preses i la comarca de la Garrotxa. Aquest dissabte 11 de juny tornarà a tenir lloc després de la pandèmia i ho farà amb diversos actes.

Durant el matí hi haurà botifarrada popular i jocs per a la mainada com inflables, futvòlei o ping-pong. A la tarda el Cagaburro començarà a dos quarts de cinc, acompanyat de l'actuació d'Impro Acatomba. A les cinc també hi haurà més jocs com un burro mecànic, una pista lliscant, un rocòdrom i més jocs inflables. A les set tindrà lloc la festa de l'escuma i a dos quarts de nou música amb el discjòquei Enric Canadell.
Arxivat a