​La música clàssica torna als interiors dels masos de la Garrotxa

El festival Música als Masos tornarà entrar dins els immobles, després de l’edició covid de l’any passat que va obligar a limitar-se a l’exterior

Una imatge del concert de Música als MAsos el juliol de 2019 al Mas Ventós.
Una imatge del concert de Música als MAsos el juliol de 2019 al Mas Ventós. | @musicamasos
Redacció
08 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:01h
De l’1 al 17 de juliol la música clàssica tornarà a ressonar a diferents masos de la Garrotxa. El festival Música als Masos torna al 100% aquest 2022 amb deu actuacions amb poc més de quinze dies. La sisena edició del certamen comptarà amb una programació diversa amb conjunts com Ensemble Exclamatio, Trio Fortuny, Trio Capmany, Lorenzo Coppola o Ramon Bassal, entre altres. El repertori passarà des del romàntic, fins al tango de Piazzola passant per Mozart o Beethoven. 

Enguany el festival es desenvoluparà a set masos de la Garrotxa repartits en cinc municipis diferents: Mas la Vila, a la Vall de Bianya, el Mas la Codina, de Sant Privat d’en Bas, Mas La Fàbrega, la Casa Solà Morales, Mas Ventós, Mas Vayreda i Mas Pratdevall.

Música a l'interior i més comoditat per al públic
La novetat d’enguany és que la música tornarà als interiors dels masos. Després que l’any passat la covid obligués a utilitzar els exteriors, aquest 2022 les actuacions recuperaran les condicions acústiques de dins els immobles. 

A més, de l’experiència del coronavirus, l’organització també manté les dobles funcions. “Del covid mantenim els dos torns que vam fer l’any passat per les mesures de prevenció. Aquest any ho fem per esponjar els aforaments i fer concerts on la gent estigui molt més còmode. Creiem que serà una novetat molt positiva per al públic”, diu Jordi Tarrús, un dels organitzadors de Música als Masos. 

Els concerts tindran lloc els dijous, divendres, dissabtes o diumenges a les 19 h i les 21 h menys els diumenges que seran a les 18 h i les 20 h. Les entrades valen 15 euros, el públic menor de 30 anys té una reducció del 50% i per als menors de 14 és gratuït. 
Arxivat a