​Recuperar les relacions de veïnatge: comença el Mercat de Conversa d'Olot

Des d’aquest dimarts fins al divendres, s’organitzaran diferents actes que busquen fomentar la conversació i les relacions de comunitat

Imatge corporativa del Mercat de Conversa d'Olot
Imatge corporativa del Mercat de Conversa d'Olot | Consorci d'Acció Social de la Garrotxa
Redacció
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:55h
El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa organitza des d’aquest dimarts 7 de juny fins al divendres 10 la tercera edició del Mercat de la Conversa d’Olot. La iniciativa, on també col·labora la Facultat d’Educació i Pedagogia de la Universitat de Girona, té per objectiu recuperar espais de conversa que s’han perdut

El mercat comptarà amb tres activitats principals. La primera serà l’Espai de Conversa, que consistirà en diferents xerrades sobre la mort, l’acollida de persones migrades o el veïnatge i la solitud, entre altres. Aquestes converses es faran al carrer i estaran acompanyades d’un moderador. 

Tres activitats principals
Una altra activitat serà el Regala Conversa, que consistirà en la instal·lació de diverses cadires al carrer perquè la gent que ho vulgui s’hi pugui asseure i conversar. A més, també hi haurà una “biblioteca humana” davant la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot on diferents persones desconegudes explicaran la seva història. 

I en tercer lloc, hi haurà un Laboratori de Regeneració de Veïnatge, un espai obert destinat a ciutadania i professionals que té l’objectiu de donar a conèixer experiències, serveis i projectes, a més de repensar polítiques municipals. 

En la tercera edició del Mercat de Conversa d’Olot es comptarà amb la participació de professionals com l’escriptor i filòsof Santiago Alba Rico, la sociòloga Judit Font o Wafa Bouhlarouz, a més de professorat de la Universitat de Girona. 
 

Tota la programació del Mercat de Conversa d'Olot Foto: Consorci Acció Social de la Garrotxa



 
Arxivat a