​La Faràndula d'Olot, a debat aquest dissabte

Els Museus d’Olot han organitzat dues xerrades sobre el procés de creació de la faràndula i la visió que en tenen els olotins

El Gegant i la Gegantessa d'Olot
El Gegant i la Gegantessa d'Olot | Martí Albesa
Redacció
01 de juny del 2022
Actualitzat el 03 de juny a les 9:13h
Els més farandulers tenen una cita aquest dissabte al matí a la capital de la Garrotxa. Els Museus d’Olot han organitzat un debat sobre la creació i la visió de la faràndula olotina. Constarà de dues conferències amb diferents ponents relacionats amb la qüestió. 

La primera xerrada començarà a les onze del matí i tractarà el procés de fabricació de peces de faràndula amb Toni Muail, els creadors Àngel Rigall i Tavi Algueró i Sergi Plana. La conferència repassarà el passat, present i futur de la creació de les peces de bestiari i faràndula. 

La segona xerrada tindrà lloc a les dotze del matí anirà a càrrec del regidor de Festes d’Olot, Agustí Arbós, els balladors David Pons i Andreu Girona i també el periodista Jordi Casas. Tots ells debatran sobre la visió que tenen els olotins de la faràndula de la ciutat. 

Les dues activitats tindran lloc al Pati de l’Hospici formen part del programa paral·lel que s’ha organitzat amb motiu de l’exposició Del taller al carrer. La faràndula olotina que es pot veure fins al 15 d’agost a la Sala Oberta
Arxivat a