La piscina municipal d’Olot obrirà el 24 de juny

L'entrada costarà 4,90 euros

Redacció
30 de maig del 2022
Actualitzat el 31 de maig a les 10:50h
La piscina municipal d’Olot obrirà portes el divendres 24 de juny, dia de Sant Joan. L’equipament estarà obert ininterrompudament dos mesos i tancarà el diumenge 28 d’agost. L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h. L’entrada puntual d’un dia costarà 4’90 euros i hi haurà descomptes o paquets. Els menors de quatre anys tindran l’entrada gratuïta. 

Abans de l’obertura per a tota la població, la piscina obrirà portes per als grups escolars i abonats els dies 20, 21 i 22 de juny i només per als abonats el 23 del mateix mes. 

Activitats dirigides
Durant els dos mesos que la piscina estarà oberta, s’organitzaran diverses activitats per a totes les edats. Per a adults hi haurà sessions de gimnàstica gratuïtes de dilluns a divendres de 10 a 11 h. També es faran cursets de natació per a infants de tres mesos fins a onze anys. 

Les inscripcions per a les activitats s’obre aquest dimecres 1 de juny fins al dia 17. Els interessats es poden apuntar a les oficines de l’Àrea d’Esports d’Olot o en línia a la pàgina web esportsilleure.olot.cat

Abonaments de temporada
També ja estan disponibles els abonaments de temporada. Fins al 17 de juny, es poden demanar a les Oficines del Pavelló Municipal d’Esports. Els abonaments van dels 37 euros (de 4 a 13 anys) fins als 73 (dels 14 als 60 anys)
 

Foto: Ajuntament d'Olot

 
Arxivat a