El Festival Vallviva fa públic el cartell complet de la segona edició del 14 al 16 de juliol

A més de Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas i Mishima, hi seran Sofía Ellar, Guillem Roma, Maria Hein, Èric Vinaixa, Agnès Algueró, Grabu, Jessica Mellado i Toni Beiro

Un dels escenaris del festival que tindrà lloc del 14 al 16 de juliol.
Un dels escenaris del festival que tindrà lloc del 14 al 16 de juliol. | Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
19 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:20h
El Festival Vallviva, que se celebrarà a la finca Les Brides, a la Vall d'en Bas, els pròxims 14 al 16 de juliol –tal com ja va avançar NacióGarrotxa– ha fet públic el cartell complet de la segona edició. A més dels ja anunciats Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas i Mishima, s’uneixen també Sofía Ellar, Guillem Roma, Maria Hein, Èric Vinaixa, Agnès Algueró, Grabu, Jessica Mellado i Toni Beiro.

Les entrades generals, que ja són a la venda, tindran un preu de 65 euros (per dia) el dijous i el divendres; i de 50 euros el dissabte. Aquesta modalitat inclourà estacionament gratuït a l’aparcament del festival, accés al Village, a totes les actuacions programades en horari de 18:30 h a 3:00 h, reserva prèvia de seients de platea per assistir a les actuacions, i accés gratuït a l’Espai Cràter d’Olot i l’espai de Can Trona de La Vall d’en Bas. Les entrades es poden aconseguir ja a través del web.

D’altra banda, el pròxim 1r de juny sortiran a la venda les entrades Premium. Amb un preu de 175 euros per dia, inclouran, a més del que ja inclouen les entrades generals, accés a la zona VIP, copa de cava de benvinguda a la zona de restauració Premium a partir de les 19:30 h, reserva prèvia de seients de platea a les primeres files, i sopar gastronòmic del restaurant Les Cols (amb dues estrelles Michelin) a les 20:30 h (amb barra lliure el dissabte).

Impulsar el territori amb fins solidaris
El festival pretén consolidar la Vall d’en Bas i la Garrotxa com a destinacions imprescindibles dins del circuit de festivals d’estiu a Catalunya i posar de manifest el seu objectiu solidari. En aquest sentit, la Fundació Vallviva, fundada conjuntament entre l’empresa RoyalVerd i Noel Alimentaria, té com a principal missió fomentar projectes o activitats encaminades al benestar físic, psíquic i social de les persones, especialment aquelles afectades per malalties de càncer. A banda, tots els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a impulsar els projectes de tres fundacions solidàries: la Fundació Albert Bosch, el projecte de Juan Carlos Unzué relacionat amb la investigació de l’ELA, i la Fundació Oncològica de Girona.

El festival Vallviva, que es celebrarà a la finca Les Brides, situada a prop de la vila del Mallol, tindrà capacitat per a unes 1.500 persones al dia i comptarà amb tres escenaris: l’escenari Vallviva (visible des de tot el recinte), l’escenari Cabanya (espai íntim ubicat a un bosc) i l’escenari Aigua (on hi haurà espectacles de màgia, circ i música de DJ). A més de música de qualitat en un entorn inigualable, Vallviva també aposta per fomentar experiències vinculades amb la gastronomia i el producte local, i oferir l’opció de tastar una oferta culinària de primer nivell, de productor i elaboradors comarcals.
 

El cartell complet del Festival Vallviva d'aquest 2022. Foto: @vallviva.


El festival dels Sentits
Un any més, els assistents podran gaudir de l’experiència del festival, activant tots els seus sentits: respirant l’aire d’un entorn natural privilegiat en un entorn idíl·lic gaudint de la natura, les plantes, les flors i el paisatge; escoltant l’oferta musical de qualitat amb caps de cartell de projecció internacional; tastant una oferta culinària de primer nivell de productors i elaboradors comarcals, amb productes KM0 de reconegut prestigi internacional; visualitzant espectacles atractius i emotius on la llum i el color seran protagonistes; i palpant el tacte de la natura, la gespa, les flors i les plantes que ofereix el recinte.

En un context de restriccions d’aforament a les activitats culturals a causa de la pandèmia, la primera edició del Vallviva Festival va exhaurir entrades i va aconseguir congregar 1.901 persones, que amb la seva aportació van recaptar més de 20.000 euros per a la planta d’Oncologia Infantil de la Vall d’Hebron.

En la seva primera edició, el cartell va agrupar Manel, Judit Neddermann, Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Pau Chaves, Cor de Teatre, Alba i Santi Careta, The Hanfris Quartet, Manzau, Koko-Jean & The Tonics, i Massa.
 
Arxivat a