Ja us podeu inscriure a la 67a Travessia Tossols-Basil del Club Natació Olot

La tradicional i mítica cursa que cada any omple el riu Fluvià al seu pas per Olot se celebrarà el 26 de juny

Imatge d'una de les travesses Tossols-Basil del Club Natació Olot.
Imatge d'una de les travesses Tossols-Basil del Club Natació Olot. | @CNOlot.
NacióGarrotxa
19 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:29h
El diumenge 26 de juny d'enguany tindrà lloc la 67a edició de la tradicional i mítica Travessia Tossols-Basil, que cada any es disputa a les aigües del riu Fluvià al seu pas per Olot.

Amb l'afany constant de millora i d'aconseguir que aquesta prova continuï essent un referent al territori de la Garrotxa i a les comarques gironines, tothom que hi és implicat treballa de valent per a mantenir-ne el més alt nivell i poder fer encara una millor jornada, que any rere any representa els valors i els orígens del Club Natació Olot.

Des de l'organització es vol apostar per aconseguir les millors condicions possibles per aquesta tan estimada competició i aquesta serà la segona ocasió en què la Travessia Tossols-Basil tindrà lloc durant l'últim diumenge del mes de juny. És per això que la celebració de la competició durant aquest 2022 tindrà lloc el diumenge 26 de juny, en comptes de fer-ho a finals d'estiu, com era habitual anys enrere.

Des del CN Olot compten amb tots els nedadors per a fer d'aquesta jornada un dia molt especial, en què l'esport sigui el màxim protagonista.

Podeu conèixer les bases de la cursa des d'aquest vincle i fer la vostra inscripció.
 
Arxivat a