UE Olot i Girona B es juguen l'accés a la fase final d'ascens a Segona RFEF

Els garrotxins i gironins –que jugaran aquests diumenge a Rubí– van superar els seus rivals, el Sant Andreu i el San Cristóbal, el cap de setmana passat

NacióGarrotxa
13 de maig del 2022
Actualitzat a les 8:05h
L'estadi de la Unió Esportiva Rubí.
L'estadi de la Unió Esportiva Rubí. | FCF.
L'estadi municipal de Can Rosés de Rubí acollirà aquest diumenge la gran final dels play-off d'ascens a la Segona RFEF, que disputaran la UE Olot i el Girona B, després de vèncer en les semifinals a la UE Sant Andreu i el CP San Cristóbal, respectivament.

El partit es disputarà a les set de la tarda i es podrà seguir en directe per la Xarxa de Televisions Locals i per Xala.cat. El guanyador passarà a la final estatal, que es disputarà als estadis de Las Rozas i Navalcarbón.

Els detalls d'aquest darrer matx –estadi concret, dia, hora i rival, que serà el guanyador del play-off d'ascens d'una altra comunitat– es coneixeran  dilluns a la una del migdia, quan es faci el sorteig.

Recordem que aquesta fase catalana d'ascens ha estat marcada per la polèmica sobre l'estat de la gespa del camp municipal de Can Rosés. En els partits de semifinals, però, aquest no va ser un factor determinant en els resultats.
Arxivat a