Zona B porta la cultura als barris del centre i del nord d'Olot

Del 28 de maig al 18 de juny s’ha programat quatre espectacles a l’Hostal del Sol, Sant Cristòfol i Mas Bernat, Sant Francesc i l’Eixample Popular

L'espectacle «Rats» recorrerà els carrers d'Olot el 18 de juny.
L'espectacle «Rats» recorrerà els carrers d'Olot el 18 de juny. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
12 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:07h
Durant quatre dissabtes consecutius Olot programa espectacles gratuïts a l’aire lliure als barris de l’Hostal del Sol, Sant Cristòfol i Mas Bernat, Sant Francesc i l’Eixample Popular, . Es tracta d’una nova edició de Zona B, una activitat que és possible gràcies als Pressupostos Participatius de 2021. Els veïns del sector centre i nord d’Olot van votar majoritàriament a favor de portar la cultura als barris, convertint-la en la tercera opció més votada.

La primera de les propostes –que han explicat aquest matí en seu municipal la regidora de Participació, Imma Muñoz, i Keta Capdevila, coordinadora del projecte– serà el dissabte 28 de maig a les 18 h al carrer Esparg, al barri de l’Hostal del Sol. Es presentarà l’espectacle de màgiaIl·lusions, de Sergi Armentano. Es tracta d’una proposta per a tota la família, que cerca la proximitat amb el públic i la seva participació. Armentano és el guanyador del Premi Nacional de Màgia del 2019.

El dissabte 4 de juny, a les 22 h, es podrà veure P-Acte Idiota, de la Companyia Hermanas Picahueso, a la pista del costat del parc Miquel Martí i Pol de Sant Cristòfol i Mas Bernat. Aquest espectacle per a joves a partir de 14 anys és un crit a viure als marges i no deixar-se endur per la roda del que està de moda fer en cada moment.
 

Els pallassos extravagants de «Bye bye Confetti» es podran veure a la plaça de Sant Francesc l'11 de juny. Foto: Arxiu NG.


La plaça de Sant Francesc serà l’escenari on la companyia Baldufa representarà Bye bye Confetti el dissabte 11 de juny a les 18 h. Pallassos extravagants i autèntics amb humor i amor, ploren la mort del seu líder. Qui el substituirà? Una proposta recomanada per a infants a partir de 7 anys.

L’última de les propostes es podrà veure el dissabte 18 de juny a les 12 h. Es tracta de Rats, de la companyia Campi qui pugui. Un espectacle itinerant, per a totes les edats, que sortirà de la plaça Balmes i recorrerà el centre d’Olot. Basat en el conte tradicional d’ElFlautista d’Hamelí, quatre rates gegants i molt trapelles fan de les seves, tot seguint les passes del flautista.
 
Arxivat a