La visita teatralitzada al monestir de Sant Joan les Fonts captiva el públic

La pròxima sessió de “Fragments del passat. Monjos, remeieres i remences” serà el 25 de juny

Un instant de la visita teatralitzada al monestir de Sant Joan les Fonts.
Un instant de la visita teatralitzada al monestir de Sant Joan les Fonts. | @santjoanlesfontsaj.
NacióGarrotxa
12 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:57h
Fragments del passat. Monjos, remeieres i remences”. Aquest és el títol de les visites teatralitzades que se celebren periòdicament al monestir romànic de Sant Joan les Fonts, que fou testimoni d’alguns fets excepcionals durant la baixa edat mitjana a Catalunya.

Aquesta és una manera molt entretinguda de conèixer millor els monuments que formen part del ric patrimoni del municipi. Precisament, el passat diumenge 8 de maig va tenir lloc una nova representació, davant d’un grup d’assistents que va poder gaudir d’una reconstrucció històrica de l’origen del monestir i d’altres fets com la guerra dels remences. Tot a través d’uns personatges decisius que van forjar la història d’aquest lloc. L’activitat va cloure amb un tast de ratafia i amb una conversa animada entre totes les persones participants.

La representació va a càrrec de l’empresa Empordà Caterva, autèntics especialistes i responsables de les visites de la ruïnes d’Empúries, entre altres.

Tot i que les visites són gratuïtes, cal inscriure’s al web.

La pròxima cita serà el dia 25 de juny a migdia (12:00 h) Durant el mes de juliol, i agost les visites es faran a 2/4 de 7 de la tarda per a evitar la calorada.

Si hi participeu, coneixereu una part important de la història del nostre país.
 
Arxivat a