El Club Tennis Taula organitza un dinar solidari amb la comunitat ucraïnesa

Serà aquest diumenge, 15 de maig, a La Deu, per a recollir fons per a les persones afectades per la guerra

La destrucció total a Ucraïna és el pa de cada dia.
La destrucció total a Ucraïna és el pa de cada dia. | ACN.
NacióGarrotxa
12 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:43h
El Club Tennis Taula Olot amb la col·laboració de la comunitat ucraïnesa d’Olot i el suport de l’Ajuntament d’Olot organitza un dinar popular solidari amb la voluntat de recollir fons per les persones afectades per la guerra a Ucraïna.

Després de la campanya de recollida d’aliments, roba i material que ja ha permès enviar des de la Garrotxa dos camions amb més de 20 tones de material de primera necessitat cap a Ucraïna, la comunitat ucraïnesa d’Olot torna a organitzar una nova activitat solidària amb la voluntat de continuar sumant solidaritat i ajuda per a les persones que pateixen l’atac militar. 
 
Aquest diumenge 15 de maig a les 13:00 h, el restaurant La Deu d’Olot acollirà aquesta trobada solidària que porta per nom "Units per Ucraïna. No a la guerra". El tiquet menú solidari és de 50 euros per persona i tots els donatius aconseguits es destinaran a la ciutadania ucraïnesa afectada per la guerra. 
 
Per a participar-hi, es pot adquirir el tiquet per dues vies: físicament fins al 8 de maig a la Llibreria El Drac, el Restaurant La Deu i la Floristeria Casa Carlicusi, fent un ingrés a través del número de compte corrent ES3821006589450200109426 tot indicant-hi el vostre nom i cognoms.
 
A part, també es poden fer donatius o aportacions econòmiques directament a través del mateix número de compte indicant a l’assumpte "Menú Zero". Per a dubtes o qüestions, es poden posar en contacte amb Dana (626 23 90 05), Irina (671 15 80 20) o Enric (617 01 63 20). 
 
Continua la recollida de material de primera necessitat 
D’altra banda, des de la comunitat ucraïnesa continuen recollint material necessari per a la població d’Ucraïna afectada per l’embat militar. En aquest sentit, actualment els elements més imprescindibles són cadires de rodes, crosses, roba d’estiu, menjar sec i en llauna, productes d’higiene personal, material sanitari que no siguin fàrmacs, roba i sabates per infants d’entre 0 i 12 anys, bolquers infantils de totes les talles i material infantil com cotxets per a infants, bressols de viatge, motxilles o biberons. 
 
Les persones que vulguin sumar-se a la crida solidària poden portar el material a l’església de l’Antiga Providència situada al carrer Fluvià, 25, d’Olot, i a la seu de Càritas Garrotxa que es pot trobar a la Ronda Paraires, 1. 
 

Cartell del dinar solidari amb la comunitat ucraïnesa. Foto: @cttolot.


Arxivat a