Una exposició mostra l’arquitectura dels segles XVII i XVIII d’Olot

A la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d'Arquitectes s'hi poden veure les 22 maquetes fetes pels alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Petit Plançó

Una de les maquetes d'una casa del segle XVIII d'Olot.
Una de les maquetes d'una casa del segle XVIII d'Olot. | @COACGirona.
11 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:49h
La Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull l'exposició L'Olot del segle XVII, en la qual es poden veure les maquetes de vint-i-dues cases de la ciutat d'Olot que conserven llindes dels segles XVII i XVIII.
 
Les maquetes han estat fetes per 27 alumnes de 3r d’ESO de l'Institut Escola Cooperativa Petit Plançó d’Olot dins el projecte educatiu "Barrocos". Els participants van haver de fer un treball de camp consistent a cercar i identificar les cases amb llindes dels segles XVII i XVIII, fotografiar-les i situar-les sobre el mapa. Un cop identificats els immobles, els alumnes van fer les maquetes.
 
El muntatge expositiu ha comptat amb la col·laboració del despatx d’arquitectura Bayona Studio, i amb l’aportació de material per part de Construccions Pallàs.

L'exposició es podrà veure, amb entrada lliure, a la seu del la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, al número 13 de l'avinguda Onze de Setembre d'Olot, fins al 3 de juny, els dijous i els divendres de les nou del matí a les dues de la tarda.
 

L'Olot dels segles XVII i XVIII ha estat «maquetat» pels alumnes del Petit Plançó. Foto: @COACGirona.


 
Arxivat a