Educació

Els alumnes de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot exposen art a l'Hospici

Fins al 5 de juny es poden veure a la Sala 15 les obres representatives fetes als tallers d’Explorart, Expressió Plàstica, Tallers Artístics i Il·lustració, Còmic, Ceràmica i Fotografia

per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 11 de maig de 2022 a les 08:14 |
Els treballs dels alumnes es poden contemplar a l'Hospici fins al 5 de juny. | @emeolot.
Des del passat dia 6 de maig fins al 5 de juny, la Sala 15 de l’Hospici d’Olot acull la mostra dels treballs de sis especialitats que s’imparteix a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot (EME). 

En concret, s’hi poden veure obres representatives del treball dels alumnes del taller d’Explorart i Expressió Plàstica (infants); dels Tallers Artístics i Il·lustració i Còmic (infants i joves); Ceràmica i Fotografia (adults). D’aquesta manera, es pot veure l’obra representativa del treball de cadascú, d’acord amb el seu nivell i les seves inquietuds. 


Vinculat amb aquesta mostra, el pròxim 19 de maig a les set de la tarda es portarà a terme una presentació de l’exposició amb els responsables de cada especialitat per així poder conèixer de primera mà la formació, els ensenyaments i els elements que s’han treballat a cada un dels tallers. 

Podeu trobar més informació de les formacions que s’imparteix a l’Escola Municipal d’Expressió des d'aquest enllaç. En cas de dubtes o consultes podeu trucar al telèfon 972 266 847 o enviar un missatge de correu electrònic a escolaexpressio@olot.cat

 

 

Participació