Voleu dissenyar el cartell de les Festes del Tura d'enguany?

Fins al 8 de juliol es poden presentar les propostes a l'Àrea de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Olot

La geganta d'Olot va ser l'eix central del cartell l'any 2019.
La geganta d'Olot va ser l'eix central del cartell l'any 2019. | Il·lustració: Albert Roura.
NacióGarrotxa
10 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:14h
Ja s'ha obert la 8a edició del concurs per a dissenyar el cartell de les Festes del Tura d'enguany. La Comissió de Festes convoca cada dos anys aquest concurs per a escollir l'obra que serà la imatge de la programació de la Festa Major d'Olot.

Totes les persones que hi estiguin interessades, poden participar-hi. i per a fer-ho només cal tenir en compte que les obres han de ser originals i inèdites i han de tenir com a tema genèric les Festes del Tura. Es poden realitzar en qualsevol tècnica pictòrica o artística i s'han de presentar en suport digital. És requisit indispensable que hi figuri, de manera ben visible el següent text: "Olot, Festes del Tura | Del 7 a l'11 de setembre de 2022".
 
Les propostes ja es poden presentar des d’ara mateix i fins al 8 de juliol a l'Àrea de Cultura i Educació situada al segon pis de l'Hospici; de dilluns a divendres, de 9:30 a 14 h.  
 
Com sempre, un jurat qualificador format pel batlle d'Olot –que podrà delegar el seu vot al regidor de Festes–, un membre de la Comissió de Festes del Tura, un dissenyador gràfic, un membre d'alguna de les entitats relacionades amb les Festes, un dels autors dels cartells d'altres anys i un tècnic de Festes de l'Ajuntament d'Olot s'encarregaran d'escollir la proposta guanyadora. L'autor de l'obra guanyadora rebrà un premi de 800 euros.
 
La proposta guanyadora es farà pública a finals de juliol en un acte obert a tota la ciutadania on l’autor s’encarregarà de firmar i dedicar les còpies del cartell a tothom que ho desitgi. Les bases completes del concurs es poden consultar a través d'aquest enllaç i de la pàgina web de l'Ajuntament d'Olot.