S'obre la matrícula dels diplomes en arboricultura i vulcanologia a la FES Olot

El 13 de setembre engegarà l'un i el 10 d'octubre l'altre, amb places limitades

NacióGarrotxa
10 de maig del 2022
Actualitzat a les 8:47h
La Fundació d'Estudis Superiors d'Olot ha obert el període de matriculació als diplomes especialitzats en arboricultura i en vulcanologia.

El 13 de setembre engega la 3a edició del Diploma d'especialització en Arboricultura Urbana (postgrau) amb l’objectiu de donar eines i recursos per saber gestionar el verd urbà pensant en el benestar de les persones que habiten aquest entorn. El curs està adreçat a professionals de la jardineria, urbanistes, enginyers, arquitectes i consultors ambientals tant de l’àmbit públic com privat.

La formació compta amb la direcció acadèmica de Josep Selga i Gerard Passola, biòlegs i consultors en arboricultura urbana i Mita Castañer, geògrafa i professora de la UdG.

La durada del curs són 216 hores presencials i 34 crèdits ECTS en un format intensiu de 24 hores de formació al mes, concentrades en tres dies seguits. L’alumne podrà seguir el curs de forma presencial a l’aula o en línia a distància, excepte algunes sessions que són d’assistència presencial obligatòria.

La matrícula ja és oberta i les places són limitades. Per a més informació o consultes us podeu dirigir a fes@olot.cat o al 972 26 21 28.

D'altra banda, del 10 al 23 d’octubre tindrà lloc la 10a edició del Diploma d'especialització en Vulcanologia sota la direcció acadèmica de Joan Martí i Molist i Adelina Geyer Traver, ambdós professors d’investigació del Geociències Barcelona – CSIC.

Aquest curs compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, la International Association of Volcanology and Chemistry of the Earth’s Interiror (IAVCEI) i Geociències Barcelona – CSIC.

El postgrau és únic, pel que fa als continguts, però sobretot, pel lloc on es realitza, ja que pocs territoris permeten veure in situ diferents tipologies d’afloraments volcànics.

Durant dues setmanes molt intensives, els participants treballaran continguts específics com l’origen i l’evolució dels magmes, diferents tipus d’erupcions o la perillositat i els riscos volcànics, i faran diverses visites sobre el terreny per veure i conèixer els afloraments del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i del camp volcànic gironí.

La matrícula ja és oberta i les places són limitades. Per a més informació o consultes us podeu dirigir a fes@olot.cat o al 972 26 21 28.
 
Arxivat a