Rubí serà la seu de la fase catalana del play-off d'ascens a la Segona RFEF

Malgrat la disconformitat expressada per la UE Olot i dos més dels quatre clubs, no hi ha hagut consens per a trobar un estadi alternatiu

NacióGarrotxa
04 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:46h
L'estadi de la Unió Esportiva Rubí.
L'estadi de la Unió Esportiva Rubí. | FCF.
L'estadi municipal de Can Rosés de Rubí serà, finalment, la seu que acollirà els play-offs d'ascens a la Segona RFEF, malgrat les queixes de la UE Olot, la UE Sant Andreu i el Girona B

Com que no hi ha hagut acord entre els equips que disputaran els play-offs per escollir un altre estadi, serà el camp de la UE Rubí on es disputaran les semifinals, aquest dissabte i diumenge; i la final, el pròxim dia 15. És l'única proposta validada tècnicament per la Federació Catalana de Futbol i que va respondre positivament a la proposta - L'Hospitalet i el Santboià no van acceptar l'oferiment.

Davant les queixes d'alguns equips, es van fer tres propostes més: el camp del Manresa - ja ascendit a Segona RFEF -, el de L'Hospitalet i el del Sant Andreu. En el cas de l'Hospitalet, com explica betevé.cat, l'Ajuntament va dir que cediria el camp només en cas que el seu equip es classifiqués, cas contrari que el del Sant Andreu, que només estava disposat a cedir-los si els quadribarrats no disputaven els play-offs. Pel que fa al camp del Manresa, no hi va haver consens per disputar-los allà.

Així, aquest dissabte a les 18h, el primer partit de la semifinal enfrontarà la UE Olot i el Sant Andreu; i diumenge a la mateixa hora, el CP San Cristóbal - Girona B. La gran final serà el diumenge, dia 15, a les 19h. Tots els partits es podran veure per la Xarxa Local de Televisions de Catalunya.
Arxivat a