Fira

Torna la Fira d'Antiguitats i Col·leccionisme de Sant Jaume de Llierca

La segona edició es farà aquest diumenge, 8 de maig, al Polígon Industrial de Politger

per NacióGarrotxa, Sant Jaume de Llierca , Catalunya | 3 de maig de 2022 a les 10:55 |
L'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, conjuntament amb Firalia, ha organitzat per aquest diumenge 8 de maig la 2a edició de Fira d'Antiguitats i Col·leccionisme al Polígon Industrial de Politge.
 

Aquesta fira vol ser una primera passa per assentar-se i ser un lloc de referència dins la comarca. “Vam començar per una mostra modesta el passat mes de novembre, però gràcies a l'empenta dels professionals ha anat creixent i estem segurs que serà un impuls per al nostre poble”, ha comentat Xevi Reixach, regidor de Promoció Econòmica.
 

El Polígon Industrial de Politger s'omplirà amb més de 150 metres lineals d'autèntiques peces d'art aquest diumenge. Des de canteranos fins a cadires, taules o capçals, es podran veure i comprar durant el diumenge de matí.
 

“És important que la gent vegi que darrere els antiquaris i els col·leccionistes hi ha una feina artesana i que es poden recuperar objectes que fins i tot formen part del patrimoni familiar, alguns amb un gran valor històric”, ha assegurat Reixach.
 

Cartell de la fira d'aquest dimenge a Sant Jaume de Llierca. Foto: @SantJaume. 

 

Participació