L'Orfeó Popular Olotí programa dues noves funcions de «Calrades»

L'obra, dirigida per l'actriu olotina Marta Puig (Ales de la Cultura 2022), ja s'hi ha representat quatre cops amb molt d'èxit

Ua de les escenes de «Calrades» a l'Orfeó Popular Olotí.
Ua de les escenes de «Calrades» a l'Orfeó Popular Olotí. | @orfeopoloti.
NacióGarrotxa
28 d'abril del 2022
Actualitzat a les 10:27h
Els quatre plens aconseguits al març amb la comèdia teatralCalrades, dirigida per l'actriu olotina Marta Puig, han animat l’Orfeó Popular Olotí a tornar a programar-ne dues funcions aquest pròxim cap de setmana. L’obra es representarà el dissabte 30 d’abril a les vuit del vespre i el diumenge 1r de maig una hora abans, a les set de la tarda, una hora més aviat de l’habitual, que l’Orfeó prova per a permetre el descans del públic abans de tornar a la feina l’endemà. Les entrades ja es poden reservar a la Cuina de l’Orfeó.

La comèdia feta majoritàriament per dones, interpretada majoritàriament per dones posa humor a la menopausa, un punt d’inflexió que convencionalment marca una nova etapa en la vida de les dones. També, deixa espai per a riure’s dels homes que sumen anys.

L’obra vol desdramatitzar el fer-se gran, els canvis fisiològics (la 'calrada', la rojor que puja a la cara) i els malentesos que suposen, entre les dones i entre els homes i les dones amb Fina Carré, Conxi Codinach, Cristina Prat, Maria Torres i Joan Martí. La comèdia Calrades té rialles, música i ball. El còctel va funcionar molt bé el passat mes de març, quan l’Orfeó va omplir les localitats de les quatre funcions programades.

La directora de l'obra, l'actriu olotina Marta Puig, rebrà les Ales a la Cultura 2022 el 7 de maig vinent, el màxim reconeixement que atorga l’Ajuntament d’Olot als activistes culturals. L’Ajuntament d’Olot li vol reconèixer la seva trajectòria i tota la feina que fa en favor del teatre a la ciutat, especialment a l’Orfeó Popular Olotí. Allà va ser on va pujar per primer cop dalt d’un escenari i ha estat on ha tornat un cop jubilada. A l’Orfeó hi dirigeix diverses obres de teatre i transmet desinteressadament els seus coneixements a les noves generacions d’actors.
 
Arxivat a