S'obre el termini per a demanar les beques de transport i menjador escolar

El Servei d'Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa torna a oferir la possibilitat de rebre atenció presencial a les escoles de comarca

Taula parada d'un menjador escolar.
Taula parada d'un menjador escolar. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
28 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:10h

A partir del 2 de maig vinent i fins el 3 de juny, el Consell Comarcal de la Garrotxa obre el termini per a la presentació de sol·licituds de beques menjador i de transport escolar per al curs 2022-2023.

Per a formalitzar la sol·licitud, cal tenir en compte que, en el cas dels alumnes que van a qualsevol de les escoles d'Olot, és imprescindible sol·licitar cita prèvia a través del web tot seleccionant el servei 'Cita Educació' o trucant als telèfons 972 274 998 0 972 274 900, de dilluns a divendres, de 9:00h a 14:00h. Aquest servei ja és operatiu a hores d'ara. En aquest cas, les sol·licituds només es poden lliurar al Consell Comarcal.

Els alumnes que cursin ESO en un centre públic i que viuen fora del municipi d'Olot podran deixar la sol·licitud a la secretaria del centre educatiu o fer el tràmit en línia. En el cas dels alumnes que van a una escola de la resta de la comarca, podran presentar les sol·licituds al mateix centre, del 2 al 27 de maig de 2022.

La cita prèvia és imprescindible per a tramitar l'ajut a les oficines del Consell Comarcal de la Garrotxa (a l'avinguda Onze de Setembre, 22, d'Olot). Un cop sol·licitada la cita prèvia, la documentació per a gestionar la petició es pot recollir a la secretaria de l'escola o l'institut corresponent, al Servei d'Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa o es pot descarregar del web. Es important recordar que les sol·licituds s'han de fer per família, independentment del centre educatiu.

Com a novetat, enguany i com a conseqüència de l'aixecament de les restriccions imposades arran de la pandèmia, destaca que el Servei d'Educaciô del Consell Comarcal de la Garrotxa torna a oferir la possibilitat de rebre atenció presencial a les escoles de la comarca, un dia i hores en concret a cada centre educatiu, per les famílies que necessitin ajuda a l'hora de fer el tràmit. Les famílies interessades a rebre suport a l'hora de sol·licitar una beca, hauran d'accedir al web citaprevia.garrotxa.cat i seleccionar cita a l'escola en què hagi de ser atès.

Una altra novetat està relacionada amb els ajuts de desplaçament no obligatoris. Aquest curs, per a l'atorgament d'aquests ajuts es tindrà en compte la situació econòmica de la unitat familiar (aquest ajut està destinat a les famílies que dins el seu municipi de residència tinguin centre educatiu, tinguin una distància igual o superior a 3 km i els fills hi estiguin escolaritzats).

Presentació de les sol·licituds
S'hauran de Iliurar als llocs següents en funció del centre educatiu i tipus d'ajut.

Al Consell Comarcal

TRÀMITCENTRE ESCOLAR
Ajuts de menjador i/o transport escolarIE Greda, Volcà Bisaroques, Pla de dalt, Malagrida, Sant Roc, El Morrot, Escola Pia, Petit Plançô, Cor de Maria i Maria Reina
Ajuts de menjador escolarIns la Garrotxa, Ins Montsacopa, Ins Bosc de la Coma

Al mateix centre (caldrà que us retornin una còpia de la sol·licitud segellada per a tenir el comprovant d'haver-la presentada).
 
TRÀMITCENTRE ESCOLAR
Ajuts de menjador i/o transport escolarSant Cristòfol, Rocalba, Verntallat, La Bòbila, Parvulari den Bas,
Lluis Castells, Finestres, Joan Maragall, Castanyer, Joan Roura, Les Escomes, Castellroc, Mont COS, Montpalau, IE Salvador Vilarrasa
Sol-licitud de transport escolarIns la Garrotxa, Ins Montsacopa, Ins Bosc de la Coma IE Greda (alumnes d'ESO)

En línia -des del web www.garrotxa.cat– només els tràmits següents:
 
TRÀMITCENTRE ESCOLAR
  • Ajuts individuals de menjador per a alumnes en centres concertats.
  • Gratuïtat de menjador.
  • Ajuts de desplaçament.
  • Servei de transport escolar.
Qualsevol centre de la comarca

Tota la informaciô i els impresos també es poden trobar al web del Consell Comrcal.

 
Arxivat a