Olot acollirà el primer Campus Gigantes Basket Lover del 4 al 10 de juliol

Permetrà formar joves amants del bàsquet d’entre 12 i 18 anys que vulguin perfeccionar i millorar la tècnica amb entrenadors d’elit i jugadors professionals

El Campus coincidirà amb la commemoració del 50è aniversari del Club Bàsquet Olot.
El Campus coincidirà amb la commemoració del 50è aniversari del Club Bàsquet Olot. | @olotuit.
NacióGarrotxa
27 d'abril del 2022
Actualitzat a les 12:01h
Olot acollirà per primer cop el Campus Gigantes Basket Lover del 4 al 10 de juliol al Pavelló Municipal d’Esports, un programa de formació específic, patrocinat per Endesa i CaixaBank, dissenyat per a jugadors de bàsquet que vulguin millorar la seva tècnica i tàctica. L'anunci s'ha fet aquest dimarts a la tarda al pavelló d’esports d’Olot i ha anat a càrrec del regidor d’Esports, Aniol Sellabona; el director de Gigantes Catalunya, Ramon Cuñé; Werner Estellé, de Corriol Serveis; Guido Cengiarotti, del Club Bàsquet Olot; Ferran Sala, director de l’Escola Pia d’Olot; i, Ferran Lucena, entrenador d’aquest centre.

Es tracta d’un campus intensiu de bàsquet amb 12 hores d’entrenament diàries dirigit per tècnics i especialistes del bàsquet amb llarga trajectòria professional, així com entrenadors professionals de Lligues FEB. A part, també hi col·laboren jugadors i exjugadors professionals. 

Encapçalat pel director Ramon Cuñé, està especialment pensat per a jugadors cadets o júnior que vulguin millorar el rendiment competitiu i tècnic, i es portarà a terme del 4 al 10 de juliol al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Els participants d’aquesta activitat esportiva en règim intern s’allotjaran a la Casa de Colònies El Rourell (Corriol Serveis), situada a Puigpardines. 
 
A part, des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot s’ha impulsat el Campus de Bàsquet, especialment pensant per a jugadors nascuts entre el 2008 i 2011, que podran jugar amb els alumnes del Campus Gigantes i de la mà dels seus entrenadors d’elit. En aquest cas, l’activitat no és de règim intern, hi ha 50 places disponibles i es portarà a terme de 9 a 19 h.  
 
En tots els casos, les classes es faran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot i inclouran sessions tècniques, preparació física, treballs individuals, seguiment i formació a través de vídeo perquè els participants puguin aconseguir totes les eines possibles per millorar el seu joc.  
 
Alhora, aquesta proposta esportiva i formativa té per voluntat fomentar valors esportius i sensibilitzar sobre la importància de la pràctica de l’esport entre els més joves així com conscienciar entorn valors com l’esforç, la superació, l’aprenentatge o la companyonia.
 
Viure el bàsquet intensament a Olot
Tal com detalla el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, l’objectiu és potenciar el bàsquet a la ciutat establint les bases “d’un marc de col·laboració” més extens amb el Campus Gigantes Basket Lover que permeti tirar endavant seminaris, jornades de formació i sessions per a entrenadors, professionals, esportistes i jugadors.  
 
“La realització d’aquest Campus és una gran oportunitat per teixir noves vinculacions i acords amb les entitats locals i per aprendre noves metodologies i coneixements de primeres figures. Durant aquests dies, Olot respirarà bàsquet”, assegura.  
 
La celebració d’aquest primer Campus coincideix amb la commemoració del 50è aniversari del Club Bàsquet Olot. A més, també, es treballa per a consolidar acords de col·laboració entre el Campus i l’Escola Pia d’Olot i perquè els seus membres puguin participar i implicar-se en el 5è Circuit 3x3 FCBQ 2021-2022 de la Federació Catalana de Basquetbol que el pròxim 19 de juny arribarà a Olot.  
 
Els joves d’entre 15 i 18 anys interessats en el Campus Gigantes Basket Lover poden inscriure-s'hi des d'aquest vincle.
 
Els infants més menuts interessats en el Campus de Bàsquet de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, vinculat amb el Campus Gigantes Basket Lover, poden conèixer-ne tots els detalls i inscriure-s'hi des d'aquest enllaç
 
Arxivat a