Els Almogàvers Garrotxins celebren 25 anys i el 1r Memorial Jordi Compte

Per a commemorar les dues efemèrides la penya blaugrana ha previst una jornada festiva el 7 de maig, que comptarà amb cercavila, concerts i tastets

Els Almogàvers Garrotxins faran festa grossa el 7 de maig.
Els Almogàvers Garrotxins faran festa grossa el 7 de maig. | @olotuit.
NacióGarrotxa
25 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:30h
La penya blaugranaAlmogàvers Garrotxins està d’aniversari. Aquest 2022, l’associació esportiva celebra vint-i-cinc anys de la seva fundació. Aprofitant aquesta efemèride, des de l’entitat han volgut commemorar el primer quart de segle fent un homenatge a qui va ser el seu fundador i president de 2006 a 2014, Jordi Compte, que va aconseguir impulsar l’entitat i assolir la seva oficialitat com a penya blaugrana. D’aquí que, des de l’associació han organitzat el 1r Memorial Jordi Compte que arrencarà aquest mes de maig. 
 
Per a celebrar aquestes dues importants cites, la penya ha previst una jornada festiva plena d’activitats per al pròxim dissabte, 7 de maig, tal com van fer present, el passat divendres, Francesc Corcoy i Josep Maria Coma d’Almogàvers Garrotxins, acompanyats del regidor de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona.

El tret de sortida anirà a càrrec d’en Clam, el gegant de la penya, que a partir de les cinc de la tarda voltarà pel centre de la ciutat fent cercavila amb diferents gegants de barris i d'entitats per tot el Nucli Antic d’Olot. L’activitat comptarà amb la música i animació de la xaranga Bufa-Tramuntana.
 
Posteriorment, la plaça de Braus d’Olot serà l’epicentre de la majoria de propostes musicals. A partir de les 9 de la nit, hi passaran cantants com Pol Ferrés, Miquel del Roig, Orquestra Di-Versiones i finalitzaran la vetllada els DJ olotins Àngel & Dimoni.
 
La part musical estarà complementada a partir de les set de la tarda amb l’Olot Market, un conjunt de furgoteques mitjançant les quals diversos establiments de la ciutat i de la Garrotxa oferiran tastets per sopar a l’exterior de la plaça de Braus. A més, el grup rumba Kilombo seran els encarregats de posar el punt musical a la zona gastronòmica. 
 
En cas de voler-hi assistir així com poder accedir a l’Olot Market, cal adquirir una entrada (20 euros), que es pot obtenir a través de la pàgina web dels Almogàvers Garrotxins. Fins ara ja compten amb 1.500 entrades venudes i els organitzadors han previst una capacitat de 1.800 persones. 
Arxivat a