Neix a Olot Arriant Produccions: teatre que educarà les noves generacions amb la comèdia

Jordi Planella –actor, director, clown i educador amb més de 15 anys d’experiència internacional– n'és el promotor des del Núria Social

Jordi Planella és l'ànima teatral d'Arriant Poduccions.
Jordi Planella és l'ànima teatral d'Arriant Poduccions. | @ArriantP.
NacióGarrotxa
14 d'abril del 2022
Actualitzat a les 10:03h
Arriant Produccions neix al bell mig del barri vell d’Olot, amb la intenció de millorar la situació actual dels diferents reptes que tenim com a societat. I ho fa posant com a protagonistes i empoderant-los, infants i joves, que són les persones que tenen a les seves mans els canvis de futur.

El projecte sorgeix amb la intenció de transmetre una educació amb valors més pròxima, divertida i fresca, tot cercant que la proposta arribi d’una forma més directa i engrescadora a les noves generacions, així com en l’àmbit familiar i institucional.

Aquesta iniciativa, amb seu física al Núria Social d’Olot i que és una nova branca d’Arriant Formació i Lleure, oferirà diversos formats per arribar a tots els àmbits i públics d’una forma personalitzada.

Obres de teatre interactives, teatralitzacions de gran format, encàrrecs fets a mida per a escoles i institucions i animacions teatralitzades en fires són alguns dels diferents que adoptarà Arriant Produccions, que ha començat a caminar aquest 2022 de la mà d’en Jordi Planella.

Planella acumula una experiència professional dilatada: primer com a actor a la companyia Cop de Clown (de Toti Toronell) i, posteriorment, amb Antigua i Barbuda, on durant 7 anys i a través de diverses gires europees i actuacions internacionals va exercir de primer actor en espectacles com Tingàlia, El nen bombolla, Arquitectura de fira, La máquina que vino i El circ dels sentits.

Aquesta vessant artística ha anat de bracet amb una vessant social i juvenil,ja que des de fa 10 anys i fins a l'actualitat ha treballat amb joves i infants en diferents àmbits: formacions, dinamitzador social i juvenil, coordinador de propostes educatives i director d'activitats en diversos territoris com Colòmbia, França, Bèlgica, Catalunya i l'estat espanyol.

El passat dijous, 7 d’abril, Arriant Produccions va començar a caminar amb la reestrena de l’espectacle Massa Tip, al Núria Social d’Olot, una proposta interactiva que reflexiona al voltant de la problemàtica del malbaratament dels aliments, tot plegat des de la mirada
del clown: divertida, fresca i carregada de valors i solucions.
 
Arxivat a