​La primavera ja és aquí

El darrers dies de Setmana Santa estaran marcats pel sol i l'augment de les temperatures

Sortida del sol a la Vall d'en Bas.
Sortida del sol a la Vall d'en Bas. | Xavier Borràs.
Pere Pratdesaba
14 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:35h
Aquest cap de setmana el temps es presenta molt més tranquil que no pas el que hem tingut dimarts i dimecres. El sol tornarà a fer acte de presència ja des d’aquest dijous i lestemperatures augmentaran de manera progressiva fins arribar al seu pic dissabte, quan el mercuri podria arribar als 28 graus en alguns punts del país.

Avui l'escalfor diürna creixerà de forma clara arreu, tot i que hi haurà intervals de núvols, sobretot cap al litoral i el prelitoral. El sol guanyarà protagonisme al llarg del dia. A la tarda podria caure algun ruixat aïllat a la Vall d’Aran i a l’Alta Ribagorça

Divendres, continuarà la calor, amb núvols alts i prims que no aportaran cap precipitació. Els termòmetres oscil·laran entre els 20 i 25 graus a migdia.

La dinàmica continuarà de cara a dissabte. Dia assolellat, amb temperatures altres que tocaran sostre i sense pluja. Centre del dia molt agradable, fins i tot calorós, amb pics de 27-28 graus a les comarques de Ponent

Diumenge, la temperatura recularà una mica, però es mantindrà el sol. Dilluns de Pasqua continuarà la mateixa dinàmica: sol, però temperatures a la baixa, encara molt suaus.
 


 
Arxivat a