Ja us podeu preinscriure a l'Escola Municipal de Música d’Olot

Els alumnes poden escollir entre 15 especialitats diferents i aprendre coneixements musicals individualment o en grup

Una audició durant la celebració de santa Cecília.
Una audició durant la celebració de santa Cecília. | @emmoxm.
NacióGarrotxa
13 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:48h
L’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge obre el període de preinscripcions per al curs 2022-2023 per a l’alumnat de nova incorporació al centre. En concret, les preinscripcions s’iniciaran dilluns 9 de maig i finalitzaran el divendres 20 del mateix mes. 
 
De cara al curs vinent, l’Escola Municipal de Música d’Olot ofereix la possibilitat d’iniciar-se, millorar o professionalitzar-se en el món musical a partir dels 3 anys i fins adults, independentment del nivell inicial. Des de la potenciació de la sensibilitzaciómusical, passant per l’aprenentatge llenguatge musical, el cant coral o aprendre a tocar un instrument; els alumnes poden escollir entre 15 especialitats diferents i aprendre coneixements musicals individualment o en grup. 
 
En aquest àmbit, l’Escola compta amb diversos conjunts instrumentals i corals que permeten difondre els beneficis de la música grupal.
 
L’Escola Municipal de Música –que aplega actualment 300 alumnes– disposa de la plataforma educativa Aula Virtual Música, una eina que s’ha mostrat indispensable per a poder mantenir la formació dels estudiants de música del centre a distància i de forma telemàtica durant el confinament i per causa de les mesures restrictives imposades arran de la pandèmia. En detall, la plataforma és una eina pedagògica innovadora pel seu suport digital i interactiu, que permet aprendre el llenguatge musical de forma molt més eficaç i amena. 
 
Per a formalitzar la preinscripció cal sol·licitar cita prèvia al 972 270 044 de dilluns a divendres de 15 a 21 h. També podeu consultar més informació a través del web.
 
Arxivat a