El president Aragonès fa la primera visita institucional a la Garrotxa

Al llarg del dia serà d'avui als ajuntaments de Santa Pau, Sant Joan les Fonts i Olot i visitarà, entre d'altres, l'Espai Cràter

El president de la Generalitat, Pere Aragonès.
El president de la Generalitat, Pere Aragonès. | @Govern.
13 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:16h
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, fa aquest dimecres una visita institucional a la comarca de la Garrotxa. També hi assistirà la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral.

En aquests moments és a l'Ajuntament de Santa Pau, on ha estat rebut pel batlle, Josep Companys, i altres membres del consistori. Seguidament, signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament i mantindrà una reunió privada amb membres del consistori. A continuació farà un recorregut pel nucli antic del municipi.

A migdia, a les 12:00, el president serà rebut a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts per la batllessa, Maria Vidal, i altres representants locals. Hi signarà el llibre d’honor i mantindrà una reunió privada amb membres del consistori. Seguidament, es traslladarà a l’empresa Plàstics del Fluvià-Ecopack Fluvià, on es reunirà amb representants de l’empresa i farà una visita a les instal·lacions.

A dos quarts de cinc de la tarda s'ha previst que el cap de l’Executiu visiti l’Ajuntament d’Olot on serà rebut pel batlle, Josep Berga; hi firmarà al llibre d’honor i mantindrà una reunió privada amb membres del consistori. Seguidament visitarà l’Espai Cràter.

En cap dels casos no s'ha previst que el president faci declaracions.
 
Arxivat a