Les sessions de formació de la FES Olot i DinàmiG apleguen 47 emprenedors

Es tanca el primer semestre amb una jornada sobre Instagram Business

Un moment de la sessió d'Instagram Business.
Un moment de la sessió d'Instagram Business. | @olotuit.
NacióGarrotxa
06 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:38h
Les institucions tanquen el primer semestre de les sessions de formació per a l’emprenedoria amb una jornada sobre Instagram Business. Durant aquest primer semestre, 47 persones han passat per aquests cursos: 25 dones i 22 homes.

El programa està dividit en cinc apartats: preparació, planificació, finançament, tràmits i obligacions, i comunicació; i es repetirà del 28 de setembre al 4 de novembre. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquest programa està pensat específicament per ajudar a engegar un negoci i assegurar-ne l’èxit, tant a nivell econòmic com de posicionament en el mercat actual, aportant a les persones emprenedores les eines necessàries per a tirar endavant el projecte.

Gestió del temps, pla d’empresa, planificació i gestió de la tresoreria, màrqueting digital i pàgina web, formes de finançament, règim d’autònoms, Instagram, impostos o un taller de pluja d’idees són només algunes de les propostes que inclou el programa de Formació per a l’Emprenedoria 2022.

Aquestes formacions són part dels recursos que s’ofereixen des del servei d’Emprenedoria de DinàmiG, al que es poden adreçar totes aquelles persones que tenen una idea de negoci o bé ja tenen el negoci creat i busquen assessorament per a consolidar-lo.

Per més informació i inscripcions als seminaris per a l’emprenedoria es pot contactar amb el correu electrònic de la FES d’Olot a [email protected], consultar la pàgina web o al telèfon 972 262 128.
 
Arxivat a