El primer equip de waterpolo del CN Olot jugarà l'eliminatòria d’ascens a segona

Sense saltar a l’aigua, els olotins van saber que el CW Sant Adrià havia caigut derrotat, tot restant matemàticament com a primer equip amb possibilitat d’accedir-hi

Un moment del matx entre el CN Olot i el CN Poblenou B.
Un moment del matx entre el CN Olot i el CN Poblenou B. | @cnolot.
NacióGarrotxa
06 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:36h
El passat dissabte es va viure una jornada festiva dedicada al waterpolo amb motiu de l’últim partit al Club Natació Olot de la temporada. A més, l’equip entrenat per Jan Ibern tenia en joc poder certificar la seva presència en les eliminatòries (play-off) d’ascens a Segona Nacional.

Sense haver saltat a l’aigua, els olotins van saber que el seu perseguidor, el CW Sant Adrià, havia caigut derrotat, tot restant matemàticament com a primer equip amb possibilitat d’accedir als play-off. Els garrotxins s’asseguraven la tercera posició a Primera Catalana, i els dos equips per damunt, el CN Sabadell B i el CN Mataró B han assegurat que no exerciran el seu dret per a poder pujar de categoria. Amb els deures fets només restava intentar aconseguir la victòria davant del CN Poblenou B, a casa, davant de tota l’afició.

Tot i això, els olotins no van poder empotar-se els dos punts, perquè van perdre el matx per 11-14. El primer quart va ser un mal partit dels de Jan Ibern, especialment en defensa, que van arribar a tenir un parcial de 3-7 en contra. Anar a remolc del rival sembla que els va condicionar durant la resta del partit, perquè durant la resta de les parts el CN Olot va anar sempre per darrere en el marcador.

Durant la part final del partit sembla que van poder començar a fer patir una mica al CN Poblenou B, ja que van aconseguir posar-se a pocs gols de diferència. Però sigui pel factor psicològic o per saber que participaran en la fase d’ascens, al final no van poder guanyar el partit.

Aquesta derrota  no va ser el millor escenari per a celebrar l’accés als play-off, a causa de la gran competitivitat dels olotins, però certifica una gran, per no dir excel·lent, temporada en el seu debut a Primera Catalana. Segons l’entrenador, Jan Ibern, l’objectiu era la permanència, i s’ha assolit un èxit molt més gran per aquest equip amb l’accés als play-off d’ascens.

 
Arxivat a