Olot celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física i l’Autisme

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot i TEA Garrotxa l'han portada a terme aquest diumenge per a recollir fons per als projectes de l’entitat

Alguns dels participants en la jornada esportiva d'aquest diumenge.
Alguns dels participants en la jornada esportiva d'aquest diumenge. | @olotuit.
NacióGarrotxa
04 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:36h
Aquest diumenge, 3 d’abril, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot –amb la col·laboració de l’entitat TEA Garrotxa– han organitzat de forma conjunta una jornada esportiva per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física que se celebra el 6 d’abril i el Dia Mundial de l’Autisme, que es commemora cada 2 d’abril.

Durant tot el matí, la ciutat ha acollit diverses activitats esportives que han servit per conscienciar sobre l’esport i recollir fons per a l’entitat sense ànim de lucre.

D’una banda, s'ha portat a terme una marxa popular de 3,5 km que ha fet el tomb a Sant Francesc de 10 a 12 h. En total, s’han pogut recollir donatius que es destinaran als projectes solidaris que porta a terme TEA Garrotxa. Com a mostra d’agraïment per la seva col·laboració, els assistents han pogut emportar-se una polsera, obsequi i record de la jornada.  

D’altra banda, el Firal Petit també ha acollit una zona ludicoesportiva tant per a adults com per a infants de 10 a 12 h amb castells inflables, jocs i material esportiu.
 

La plaça Clarà ha estat il·luminada de color blau per fer conèixer l'autisme. Foto: @olotuit.


Com a punt final de la trobada, Movment ha portat a terme una MasterClass de 12 a 13 h a través de la qual s’han aportat eines, tècniques i informació per realitzar activitat física diària a casa a través d’una rutina de mobilitat i una de treball de força utilitzant el nostre cos.

En total, desenes de persones han participat d’aquesta jornada solidària que, any rere any, porta a terme l’Ajuntament d’Olot amb la voluntat de donar a conèixer el treball que es porta a terme des de l’entitat TEA Garrotxa i promoure hàbits saludables entre la ciutadania.

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana, la plaça Clarà ha estat il·luminada de color blau per donar a conèixer i conscienciar sobre l'autisme.