Espai Cràter ja ha rebut 5.000 visitants tres setmanes després de l'obertura

En el mateix període, el centre de referència en volcans, ciència i societat d’Olot ha acollit 10 activitats i 1.167 alumnes

Dolors Pinsach amb el diploma que l'acredita com la visitant número 5.000.
Dolors Pinsach amb el diploma que l'acredita com la visitant número 5.000. | EspaiCràter.
NacióGarrotxa
04 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:19h
Aquest passat divendres, 1r d’abril, tot just tres setmanes després de la seva obertura, Espai Cràterha rebut a la visitant 5.000. Es tracta de Dolors Pinsach Riera, veïna de Banyoles, que ha volgut conèixer l’equipament, acompanyada del seu marit, i d’una parella d’amics, veïns d’Olot, amb qui han compartit la visita.  

El director de l’Espai Cràter, Xevi Collell, acompanyat del regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, han estat els encarregats de lliurar un diploma a la visitant com a acte de record d’aquesta efemèride. Com a regal, a més, podran fer un àpat en un restaurant de la ciutat d’Olot.  

Dolors Pinsach és la visitant número 5.000 d’Espai Cràter, ja que 5.000 persones són les que han passat per aquest nou equipament, que va obrir portes oficialment el passat 11 de març. Un 65% dels visitants són residents a la Garrotxa i del 35% restant, la majoria provenen de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, però, també, de Girona, Lleida, França, Regne Unit i Holanda.

Des del primer moment, Espai Cràter té molt bona acollida. Durant el primer cap de setmana de portes obertes, ja va rebre prop de 700 visitants. Encara més: fins ara l’espai de referència dels volcans, la ciència i la societat ha acollit 1.167 alumnes de 44 grups escolars d’arreu de Catalunya i hi ha més de 1.800 reserves per a les setmanes vinents. A més, ja s’hi han dut a terme 10 activitats diverses, des de presentacions, xerrades, col·loquis o debats.

Paral·lelament, també, s’han engegat les primeres activitats obertes al públic. Amb l’inici de la primavera, l’espai ha organitzat un seguit de visites guiades a l’exposició de referència en vulcanologia així com tallers familiars per a totes les edats perquè els assistents puguin investigar i experimentar de forma divertida i amena.
 
La programació es pot consultar a la pàgina web, des d’on també es poden reservar entrades.

La programació d’Espai Cràter ofereix, igualment, visites guiades al volcà del Montsacopa. La primera tindrà lloc diumenge 17 d’abril i es pot fer de forma independent o complementària a la visita a la sala expositiva.
 
Arxivat a