Julio Manrique dirigeix «Animal negre tristesa» al Teatre Principal d'Olot

La producció de la Sala Beckett es podrà veure aquest primer d'abril a les vuit del vespre

Una impactant escena d'«Animal negre tristesa».
Una impactant escena d'«Animal negre tristesa». | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
31 de març del 2022
Actualitzat a les 9:40h
Julio Manrique dirigeix Animal Negre Tristesa, una obra que ens mostra un petit i privilegiat grup d’éssers humans que, amb la imprudència d’una colla de nens que juguen despreocupadament a l’ombra dels arbres i ignorant qualsevol perill, esbatanen les portes de l’infern.

Animal Negre Tristesa és un text d’Anja Hilling. Un bonic, terrible i estrany artefacte tràgic que la Sala Beckett coprodueix conjuntament amb el Teatro Español.

Quatre homes i dues dones de mitjana edat fugen de la ciutat per retrobar-se, durant unes hores, amb la naturalesa, de la qual cada vegada se senten més allunyats i que l’únic que n’esperen obtenir és un gaudi, un massatge superficial que calmi la seva neurosi. Volen experimentar durant uns instants la fantasia pueril de la despreocupació i de la lleugeresa a canvi de res. Però la naturalesa, el bosc, es gira en contra dels seus visitants imprudents.

Una peça ferotge, terrible i implacable que es podrà veure aquest divendres, primer d'abril, a les vuit del vespre al Teatre Principal d'Olot.


 
Arxivat a