L'Olot d'Esteve Planella a l'«Itinerari Personal» de l'Arxiu Comarcal

Serà aquest dissabte a les onze del matí, amb inici i final des de Can Sau, on els autors d’«Escenografia d’urgència» explicaran la intervenció en aquest espai

L'itinerari s’iniciarà i acabarà a Can Sau.
L'itinerari s’iniciarà i acabarà a Can Sau. | @unparelldarquitectes.
NacióGarrotxa
30 de març del 2022
Actualitzat a les 11:52h
Esteve Planella Coll (Olot, 1945), membre actiu del món associatiu de la ciutat, va viure els seus primers vint-i-cinc anys al barri del Tura, on va néixer. Ara guiarà el seu Itinerari Personal –el dissabte 2 d'abril a les 11 h des de Can Sau–, un recorregut per diversos carrers de la Vila Vella, la part més antiga d’Olot (carrer dels Valls Nous, carrer de la Proa, carrer de Santa Magdalena, carrer de l’Aigua...) per a conèixer la vida que hi havia al seu darrere.

El passeig portarà a fer una ullada a alguns edificis que encara perviuen, però sobretot a recordar els estadants de cases, comerços i negocis desapareguts, en una mena de record en veu alta de les persones i les anècdotes de quan els carrers bullien de vida i activitat.

El recorregut s’iniciarà i acabarà a Can Sau, on els autors d’Escenografia d’urgència explicaran la intervenció arquitectònica i visual feta en aquest espai.
 
Arxivat a