La Fageda celebra 40 anys i ofereix visites gratuïtes a tots els garrotxins

Al mateix temps llança «Orígens», un nou iogurt d’edició especial que ret homenatge a la seva història i que es presentarà en el marc de la Fira Alimentària

Les visites a La Fageda seran de franc per a tots els ciutadans de la Garrotxa.
Les visites a La Fageda seran de franc per a tots els ciutadans de la Garrotxa. | @fageda.
NacióGarrotxa
30 de març del 2022
Actualitzat a les 10:42h
La Fageda celebra el seu 40è aniversari amb l’organització de visites gratuïtes per als ciutadans de la Garrotxa a la seu de Mas Els Casals (Santa Pau) i també, amb el llançament d’Orígens, un nou producte que es presentarà a la Fira Alimentària la primera setmana d’abril.  
A partir del primer cap de setmana del mes vinent els garrotxins podran sol·licitar una visita gratuïta a La Fageda. Es tracta d’una de les accions que ha previst la fundació aquest 2022 per a celebrar els seus 40 anys. L’objectiu és que el màxim de famílies de la Garrotxa puguin conèixer en primera persona el projecte, que durant quatre dècades ha impactat  en la qualitat de vida de desenes  de famílies en situació de vulnerabilitat a la comarca.

“Volem compartir la celebració d’aquests 40 anys amb la gent que ens ha vist néixer i créixer. Coincidint amb l’arribada de la primavera, convidem els ciutadans de la Garrotxa a passar per La Fageda, gaudir d’un dia amb família, conèixer les nostres instal·lacions i descobrir els nous productes que llancem aquest 2022”, ha manifestat Mariona Martí, relacions públiques i responsable del Servei d’Atenció al Visitant. 

Les visites gratuïtes hi tindran lloc cada dissabte i diumenge a partir de les 9:30 h i serà necessari estar empadronat a la comarca i fer una reserva prèvia al telèfon 972 681 011.  
 

El nou iogurt Orígens de La Fageda. Foto: @fageda.


Presència a la Fira Alimentària amb el nou iogurt Orígens
La Fageda serà present a la Fira Alimentària, que tindrà lloc entre els dies 4 i 7 d'abril a la Fira de Barcelona, i presentarà una de les seves grans novetats d’aquest 2022, el producte Orígens. Es tracta d’un iogurt d’edició especial que combina les millors característiques dels iogurts naturals i grecs per a crear un producte singular que conserva la naturalitat de l'autèntic iogurt de granja.  

Aquest nou producte lacti de textura i gust únics es presentarà a consumidors i prescriptors el 5 d'abril vinent, en el marc de la Fira Alimentària, amb un showcooking dirigit per la xef i comunicadora Ada Parellada a qui acompanyarà la cap de cuina de La Fageda Neus Rabionet.  A l’esdeveniment, es presentaran receptes creades especialment per a l'ocasió, amb totes les innovacions de La Fageda, i es donaran a tastar als assistents.

A la presentació d’Orígens, se li sumen altres novetats a la Fira Alimentària: el iogurt amb sucre de canya, el iogurt sense lactosa desnatat, un  flam d’ou, el gelat de pastís de formatge i el rellançament dels iogurts en format de 500 grams.

 
Arxivat a