Portes obertes a les escoles bressol d’Olot i a la llar d’infants de Sant Roc

Els cinc centres municipals volen fer-se conèixer amb un primer contacte amb alumnes i famílies

NacióGarrotxa
30 de març del 2022
Actualitzat a les 9:44h
Jardí de l'escola bressol Sant Pere Màrtir d'Olot.
Jardí de l'escola bressol Sant Pere Màrtir d'Olot. | @olotciutatedu.
Un any més, les quatre escoles bressol municipals d’Olot i la llar d’infants de Sant Roc porten a terme jornades de portes obertes per a donar a conèixer les instal·lacions i centres de la ciutat durant aquest mes d’abril. Del 19 al 26 d’abril s’ha previst que els centres facin aquestes sessions presencials, totalment obertes a tothom que hi tingui interès. 
 
Seguint les noves normatives per la pandèmia i, a diferència dels anteriors dos anys, les jornades són obertes, presencials i començaran a l’hora indicada.

Preinscripció curs 2022-2023
El procés de preinscripció per al curs 2022-2023 per als infants nascuts els anys 2020, 2021 i 2022 es portarà a terme del 9 al 20 de maig a través del web de l’Ajuntament d’Olot.
 
Del 9 al 19 de maig es podran realitzar les preinscripcions de forma presencial. Els matins es gestionaran a la planta baixa de l’Hospici (de 8 a 15 h) i a les tardes es portarà a terme a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Olot, situada a la planta baixa de l’Ajuntament (de 15 a 17.30 h). 
 
Es podrà demanar cita prèvia per a la gestió d’aquest tràmit des del 3 de maig a través del web de l’Ajuntament d’Olot.
 
Per a més informació podeu consultar el web ime.olot.cat/escolesbressol o posar-vos en contacte amb l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 270 049 o a [email protected].
 

Trieu lloc, dia i hora segons la vostra conveniència. Foto: IMEOlot.


 
Arxivat a