«Bruna», el llibre sobre una noia trans que presentarà Jaume Cela a Olot

Amb el suport del col·lectiu Alliberem-nos, aquest dissabte a les sis de la tarda al Cafè Art Fontanella

Jaume Cela és coautor de «Bruna. Una mirada trans».
Jaume Cela és coautor de «Bruna. Una mirada trans». | J.C.
NacióGarrotxa
29 de març del 2022
Actualitzat a la 13:16h
"Estranya", "Indefinit", "Rara!", "Ni carn ni peix!", "Perversa!"…, són algunes de les expressions que se sent a dir Bruna, la noia trans que protagonitza la novel·la que han escrit Jaume Cela i Xavier Cela (La Galera, 2021) i que es presentarà aquest dissabte, 2 d'abril, al Cafè Art Fontanella d'Olot, per a commemorar, també, el Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere, que se celebra arreu del món el 31 de març. L'acte compta amb el suport del col·lectiu Alliberem-nos, l'associació garrotxina per la defensa de la diversitat afectiva, sexual i de gènere LGBTI+.

La novel·la, escrit a dues mans entre Jaume Cela i el seu nebot, Xavier Cela –professor de secundària i especialista en educació afectiva i sexual amb adolescents– s'endinsa en la identitat i la sexualitat de la jove Bruna, una noia trans que lluita contra els estigmes de la societat i el món que l’envolta.

Segons els autors, la novel·la no solament s'adreça a la població LGTBI+ sinó, igualment, a tot el públic amb independència de la identitat sexual que tinguin, per atansar-los la comprensió sobre de la transsexualitat sense complexos i amb sentit de l’humor.
 
Arxivat a