La FES i l’Institut La Garrotxa ofereixen cursos subvencionats de formació contínua

N'hi haurà de preparació de l’Actic, de gestor de comunitats, d’electricitat industrial o de fisioteràpia respiratòria entre d’altres

Els cursos s'adrecen prioritàriament a treballadors en actiu,
Els cursos s'adrecen prioritàriament a treballadors en actiu, | @FESOlot.
NacióGarrotxa
28 de març del 2022
Actualitzat a les 9:31h
La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i l’Institut La Garrotxa ofereixen una sèrie de cursos subvencionats a través del programa React EU. Els cursos estan adreçats prioritàriament a treballadors en actiu, tot i que també hi ha places per a persones en situació d’atur.

La FES ha programat cinc cursos. D’aquests, tres són per a la preparació de l’examen d’Actic. El primer, sobre el Tractament de la informació numèrica (Actic C6, nivell mitjà), es realitzarà del 20 d’abril al 25 de maig, i totes les places ja estan ocupades. 

Del 30 de maig al 30 de juny, tindrà lloc el curs sobre Tractament de la informació (Actic C4, nivell mitjà). I finalment, del 19 de setembre al 24 d’octubre, el curs sobre Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment (Actic C5, nivell mitjà).

Del 9 de maig al 13 de juny hi haurà un curs de 50 hores de community manager (gestor de comunitats), els dilluns i dimecres de 9h a 14h; i del 4 al 8 de juliol un intensiu de 30 hores d’Iniciació a la llengua de signes catalana.

L’Institut La Garrotxa ofereix quatre cursos: un d’Electricitat industrial, de 60 hores, del 26 d’abril al 29 de juny, amb totes les places ocupades; un altre sobre Com fer un projecte d’edificació amb Revit (entorn BIM), de 40 hores, del 9 de juny al 14 de juliol, de 16h a 20h; i dos més pendents de programació, tots dos de l’àmbit sanitari: Esterilització i Fisioteràpiarespiratòria.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb el correu electrònic de la FES Olot a fes@olot.cat, consultar la pàgina web fes.olot.cat o al telèfon 972 262 128.
Arxivat a