Olot subvenciona el Club Natació Olot amb 40.000 euros per fer front als costos energètics

El Club Tennis Olot en rebrà 10.000 per unes obres i el Club Tenis Taula 4.000 per a poder participar a la lliga de la Divisió d'Honor

Vista aèria del Club Teniis Olot.
Vista aèria del Club Teniis Olot. | @CubTennisOlot.
24 de març del 2022
Actualitzat a les 20:08h
L'Ajuntament d'Olot ha aprovat al ple ordinari d'aquest dijous, amb el vot en contra del PSC i l'abstenció de la CUP, un seguit de subvencions que no havien participat a la concurrència pública, però que l'equip de govern de Junts considera importants i urgents. La més destacada és la que rebrà el Club Natació Olot, que serà de 40.000 euros per a col·laborar en el finançament per l’increment de costos energètics i poder mantenir la prestació de serveis.

També, el Club Tennis Olot rebrà una subvenció de 10.000 euros per a col·laborar en el finançament de les obres de les seves instal·lacions, i una altra, de 4.000 euros, perquè el Club Tenis Taula pugui participar a la lliga de la Divisió d’Honor, que perillava per manca de recursos econòmics.

Igualment, s'ha atorgat una subvenció a l’Associació per el Foment del Consum Local de la Garrotxa per tal que pugui desenvolupar i gestionar la seva activitat en benefici de les actuacions per a fomentar el comerç local, per un import de 9.000 euros.

Davant de les crítiques del PSC i de la CUP a aquesta mena de subvencions a entitats privades a les quals no tothom pot partcipar, el batlle d'Olot, Pep Berga, ha comentat que es tracta d'entitats sense ànim de lucre a les quals la ciutat ha de donar suport tant com pugui.
 
Arxivat a