Les Preses tria la imatge de la primera Fira del Llibre local i conscient

D'entre les tres propostes de l'il·lustrador Valentí Gubianas, els 461 veïns que han participat a la consulta han elegit la titulada «Abracem els arbres»

«Abracem els llibres» ha estat l'opció visual triada per a la fira del llibre de les Preses.
«Abracem els llibres» ha estat l'opció visual triada per a la fira del llibre de les Preses. | Valentí Gubianas.
NacióGarrotxa
23 de març del 2022
Actualitzat a la 13:08h
El 24 de setembre, tal com ja va avançar NacióGarrotxa, les Preses serà la seu de la primera Fira del llibre local i conscient. Una fira que pretén ser un referent en el panorama editorial i un punt de reflexió sobre la producció i el consum conscient de cultura i lectura. Es pretén que sigui una fira participativa, per això el poble tria la imatge de la fira.

La setmana del 14 de març al diumenge 20 de març es va obrir un període de votació per a triar la imatge de la fira. Es van establir diferents punts de votació com on els veïns hi van trobar les paperetes, una urna i tres propostes d'imatge proposades per en Valentí Gubianas, conegut il·lustrador i veí del poble.

La primera proposta (opció 1) era un dibuix amb el títol "Abracem els llibres". L'amor a la cultura, a la lectura, a la natura. És cuidant els llibres, que cuidarem el món.

La segona proposta (opció 2) era una il·lustració amb el títol "Un llibre, un món". El llibre amb la coberta del mapa del món com a centre de les nostres mirades. El mateix món mirat des dels llibres, el podem veure des de diferents punts de vista.

La tercera proposta (opció 3) era un dibuix amb el títol "El llibre en moviment". Resumim la fira amb poques paraules: esperit crític, natura, cultura, sostenibilitat, lectura, respecte, cultiu... i la compartim tots i totes, a l'exterior i en moviment.

Hi ha hagut una participació de 461 persones. I els resultats de les votacions han estat aquests:

Opció 1 – Abracem els llibres   254 vots
Opció 2 – Un llibre, un món 74 vots
Opció 3 – El llibre en moviment 133 vots

L'opció guanyadora i, per tant, la imatge de la primera Fira del Llibre a les Preses ha estat l'opció 1 "Abracem els llibres".
 
Arxivat a