S'obren les inscripcions per al Casal Esportiu a Olot de Setmana Santa

S'adreça a infants d’entre 4 i 11 anys i es portarà a terme de l’11 al 14 d’abril

Uns infants participen en un casal esportiu a Olot.
Uns infants participen en un casal esportiu a Olot. | @olotuit.
NacióGarrotxa
21 de març del 2022
Actualitzat a les 9:34h
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot organitza un any més el casal multiesportiu per Setmana Santa. Dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys (nascuts entre el 2010 i el 2017) es portarà a terme de l’11 al 14 d’abril, de 9 a 13 h.

A partir d’aquest dilluns, 21 de març, i fins al 3 d’abril, els interessats ja poden inscriure-s’hi. Per apuntar-se poden fer-ho apropant-se a les oficines del pavelló d’esports de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot (Av. República Argentina, 8), de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, o directament a través de la pàgina web

Un any més, els participants podran practicar un munt d’activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Es faran grups en funció de l’edat i cada dia podran escollir entre diferents pràctiques fisicoesportives com ciclisme, escalada, atletisme i tenis, a part de jocs en grup.

Com en anteriors ocasions, les activitats tenen per objectiu que els participants entrin en contacte i practiquin un gran ventall d’esports alhora que els més petits puguin millorar les seves habilitats motrius més bàsiques a través de jocs i activitats de cooperació i col·laboració amb els companys. 
 
En el cas de les activitats interiors, les pràctiques es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Enguany, per segona vegada, diverses entitats esportives de la ciutat participen en aquesta iniciativa. Es tracta d’entitats com Terra de Volcans Club Atletisme Olot, el Club Ciclista Olot Infantil, LinBikes LEFA Team, Gastant Keks i el Club Tenis Olot que participen organitzant sessions formatives, portant esportistes de les diverses entitats perquè puguin explicar de primera mà l’esport que practiquen o fent sessions demostratives i pràctiques d’algunes de les disciplines.
 
Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEM disposaran de descomptes del 10% i el 5%, respectivament. Al web hi podreu trobar més informació i detalls. En cas que ho desitgeu també podeu contactar amb l’Àrea d’Esports d’Olot a través del telèfon 972 266 461. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h. 
 

Cartell del Casal Esportiu de Setmana Santa a Olot d'aquest 2022. Foto: IMEOlot.

Arxivat a