Els Mossos detenen dos homes per una temptativa d’homicidi a Olot

La víctima, de 27 anys, va haver de ser ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona per dues ferides d'arma blanca

Un mosso patrulla pels carrers d'Olot.
Un mosso patrulla pels carrers d'Olot. | Martí Albesa.
17 de març del 2022
Actualitzat a les 16:59h
Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació d’Olot van detenir aquest dimarts, 15 de març, dos homes, de 38 i 25 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi dolós, en grau de temptativa i un delicte de lesions.
 
Els fets es remunten al passat 13 de març quan, al voltant de les cinc de la matinada, es va produir una agressió al carrer Mestre Moner d’Olot, tal com va avançarNacióGarrotxa aquest dimarts.
 
Quan els agents van arribar al lloc, van localitzar un home estès al terra amb dues ferides d’arma blanca al ventre. Els efectius del SEM que s'hi van desplaçar, van constatar la gravetat de les lesions i van traslladar la víctima, de 27 anys, a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Els fets van passar durant la matinada de dissabte a diumenge. Segons va poder saber NacióGarrotxa els dos homes van apunyalar la víctima quan volia defensar una dona que estava sent agredida, tal com ha fet saber una neboda del ferit.
 
Arran dels fets es va obrir una investigació que va permetre identificar els autors de l’agressió. La investigació va concloure aquest passat dimarts amb la localització i detenció, a Olot, dels presumptes agressors. 
 
Els detinguts, un d’ells amb múltiples antecedents, passaran pròximament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.
 
Arxivat a