Relacions, salut emocional i suïcidi juvenil a l’espai formatiu per a famílies i mestres a Can Trona

Serà aquest divendres, en una conversa entre Jaume Funes i les "influencers" garrotxines del perfil @CanPutades

NacióGarrotxa
17 de març del 2022
Actualitzat a les 10:03h
Les «influencers» garrotxines del perfil @CanPutades.
Les «influencers» garrotxines del perfil @CanPutades. | @canputades.
Aquest divendres, 18 de març, a les set del vespre tindrà lloc la tercera conferència de l'espai formatiu per a famílies i mestres de la Càtedra de Renovació Pedagògica de la Universitat de Girona-Ajuntament de la Vall d'en Bas-Can Trona. 

Es tracta d'una conversa sobre el suïcidi juvenil i les relacions emocionals entre els i les joves entre Jaume Funes i les cinc joves  "influencers" garrotxines de CanPutades (perfil de Tik Tok i Instagram).

Jaume Funes és educador i psicòleg, expert en salut emocional i mental en joves. Ha dedicat gran part de la vida professional al món dels adolescents i dels joves i les seves dificultats socials. Implicat de ple en la renovació pedagògica. 
 

Les «influencers» garrotxines del perfil @CanPutades. Foto: @canputades.


L'acte és obert a tothom i, en aquest cas especial, per als joves de la comarca es farà a Can Trona, el Centre de Cultura i Natura de La Vall d’en Bas a les set del vespre.

Hi ha, també, la possibilitat de seguir-lo en directe i en obert al canal de Youtube de l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.

Per a qualsevol dubte podeu fer arribar un missatge de correu-e a [email protected].
 

El cartell de l'acte d'aquest divendres. Foto: @CanTronaCCN.