Fan un procés participatiu per a triar la imatge de la I Fira del Llibre de les Preses

Cal triar entre tres propostes perquè es pugui lluir abans del 24 de setembre vinent

La Fira del Llibre de les Preses pretén ser un referent en el panorama editorial.
La Fira del Llibre de les Preses pretén ser un referent en el panorama editorial. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
16 de març del 2022
Actualitzat el 23 de març a les 12:59h
L'Ajuntament de les Preses promou la primera Fira del Llibre Local i Conscient del municipi, que s'ha previst que se celebri el diumenge 24 de setembre. La fira pretén ser un referent en el panorama editorial i un punt de reflexió sobre la producció i el consum conscient de cultura i lectura.

En aquests moments, estan triant –a través d’un procés participatiu– la imatge de la fira. En els diferents punts de votació els veïns hi troben paperetes i una urna, amb tres propostes d’imatge proposades per en Valentí Gubianes, conegut il·lustrador i veí de les Preses.
 
Els punts de votació són: l'Ajuntament de les Preses, la Biblioteca de l’Escola la Bòbila, la llar d’infants del Rajolet, el bar del pati de ca les Monges i local social de Bosc de Tosca. Les votacions s'allargaran fins a les tres de la tarda del diumenge 20 de març.
 
Igualment, aquest dijous 17 de març a 2/4 de 8 del vespre, al Centre cultural de les Preses, hi haurà una reunió de veïns per a parlar dels pressupostos participatius per aquest any 2022. Enguany seran 22.500 €.
 

Les tres imatges proposades per a la I Fira del Llibre de les Preses. Foto: @preses_cat.


 
Arxivat a