Continuen les classes de conversa en anglès i en francès a la FES d'Olot

A partir del 28 de març s’inicia el tercer trimestre de les tertúlies, que es faran en format virtual

Les classes de conversa es faran en format virtual.
Les classes de conversa es faran en format virtual. | Pexels.
NacióGarrotxa
16 de març del 2022
Actualitzat a les 12:08h
Continuen les classes de conversa en anglès i en francès a la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot per a tothom qui necessiti un espai per a conversar, practicar i millorar-ne l'expressió oral.
 
Amb una hora de durada a la setmana, les tertúlies es faran en format virtual tot utilitzant la plataforma Zoom, amb l’objectiu de donar vocabulari, corregir els errors gramaticals i guanyar fluïdesa en l’expressió oral en qualssevol de les llengües triades.
 
El grup de francès, de nivell mitjà, està conduit per Marta Guitart, llicenciada en Filologia Romànica, i es realitza els dimecres a la tarda, de 20.00 h a 21.00 h, del 30 de març al 8 de juny.
 
D’anglès, n'hi ha dos grups: nivell inicial i nivell mitjà-alt. Són els dilluns a la tarda, del 28 de març al 20 de juny, de 17.30 h a 18.30 h el nivell mig, i de 19.00 h a 20.00 h el nivell alt. Els dos grups d’anglès aniran a càrrec d’Isabel Delgà, llicenciada en Filologia Anglesa i professora i directora de Claude Escola d’Idiomes.
 
Es tracta de sessions de conversa disteses i amb grups reduïts per a aquelles persones que ja tenen coneixements de l’idioma escollit i que volen mantenir-ne el nivell.
 
La matrícula ja és oberta i les inscripcions es poden fer a la pàgina web, al 972 262 128 o enviant un missatge de correu a [email protected].
 
Arxivat a