Els Mossos cerquen l'autor d'un apunyalament a Olot aquest diumenge

Segons un familiar, la víctima —que és ingressada amb pronòstic greu a l'Hospital Josep Trueta de Girona— va voler defensar una dona de l'agressor i va rebre una punyalada al ventre

Detall d'un vehicle policial
Detall d'un vehicle policial | @mossos.
16 de març del 2022
Actualitzat el 17 de març a les 17:00h
Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla que aquest dissabte va deixar un home d’uns 30 anys ferit greu i ingressat a l’Hospital Josep Trueta de Girona després d’haver rebut una punyalada al ventre, al carrer del Mestre Moner d'Olot.

Els fets van passar durant la matinada de dissabte a diumenge. Segons ha pogut saber NacióGarrotxa els dos homes es van barallar quan la víctima va voler defensar una dona que estava sent agredida, tal com ha fet saber una neboda del ferit.
 
Segons l’avís que van rebre els Mossos d’Esquadra, l’home ferit i el seu agressor podria ser que es coneguessin, tot i que ara mateix s’investiguen les veritables causes de l’agressió, que es va produir quan cap a les quatre de la matinada i al mig del carrer Mestre Moner d'Olot.

El ferit, un home d’uns 30 anys, va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, en estat greu, per bé que no es pateix per la seva vida.

Tot i que encara no s'ha practicat cap detenció, els agents ja haurien identificat l'agressor, que es troba en crida i cerca.

 
Arxivat a