El Sismògraf fa una crida a crear el «Moviment d'Olot» i cerca persones que hi vulguin participar

És un projecte de creació artística col·lectiva impulsat per la companyia Mont de Dutor per a generar un nou folklore, amb una dansa inclusiva que identifiqui els olotins

La companyia Mont de Dutor impula el projecte «Moviment d'Olot» al Sismògraf 2022.
La companyia Mont de Dutor impula el projecte «Moviment d'Olot» al Sismògraf 2022. | @SismografOlot.
NacióGarrotxa
15 de març del 2022
Actualitzat a les 10:06h
El Sismògraf 2022, que celebrarà la catorzena edició el mes d'abril vinent, cerca persones amb ganes de formar part del festival a través del projecteMoviment d'Olot. Per apuntar-s'hi no cal tenir cap coneixement de dansa, només ganes de participar en el taller i en l'actuació final que proposa la companyia Mont de Dutor.

Els dies dels dos tallers (cal triar-ne un dels dos), són:
  • El dissabte 19 de març d'11 h a 13 h a la sala d'assaig del Teatre Principal.
  • El diumenge 20 de març d'11 h a 13 h a la sala d'assaig del Teatre Principal.
El dia 9 d'abril a les cinc de la tarda es farà la representació que sorgeixi dels tallers en el marc del Sismògraf 2022. Per a posar en comú el treball dels diferents grups se celebrarà un assaig el mateix dia 9 d'abril al matí.

Les persones interessades s'han d'inscriurea través d'aquest enllaç.

Sobre el projecte
El Moviment d’Olot és un projecte de creació artística col·lectiva i ciutadana. Quatre grups d’Olot faran sessions de dansa amb la companyia Mont de Dutor (Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor). De cada trobada en sorgirà un retall coreogràfic. I la suma dels retalls composarà una coreografia única, el Moviment d’Olot. Es tracta de generar un nou folklore, una dansa inclusiva que representi i identifiqui la ciutadania d'Olot.

Amb aquest projecte de dansa comunitària, Mont de Dutor vol fer cristal·litzar el moviment autòcton, fer emergir la dansa de la ciutat i, alhora, pensar en la millor manera de conservar aquesta dansa, de transmetre-la i tenir-ne cura com a patrimoni immaterial de la ciutat i la ciutadania.

 
Arxivat a