Nou període de matrícules a l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot

A partir d’aquest dilluns, 14 de març, i fins al 27 d'aquest mes, tothom qui ho vulgui es pot apuntar al tercer trimestre, amb un nou curs de cuina creativa

L'Escola Municipal d'Expressió potencia les inquietuds creatives dels qui s'hi apunten.
L'Escola Municipal d'Expressió potencia les inquietuds creatives dels qui s'hi apunten. | @emeolot.
NacióGarrotxa
14 de març del 2022
Actualitzat a les 10:59h
L’Escola Municipal d’Expressió d'Olot obre avui dilluns el període de matriculacions per al tercer trimestre de 2022. Del 14 al 27 de març es podran fer les inscripcions a través del web de l’EME o bé presencialment en el mateix centre (situat a l’avinguda Sant Joan, número 20, d’Olot) de dilluns a divendres de les quatre de la tarda a 2/4 de vuit del vespre.

En aquest trimestre, com a novetat d’aquest curs 2021/2022, es posa en marxa l’especialitat de Cuina Creativa. S’afegeix a l’oferta formativa que l’EME ofereix per aquest curs: un total de 22 especialitats impartides per 16 professionals dirigides al públic de totes les edats amb l’objectiu que hi trobin alguna proposta per poder desenvolupar les seves inquietuds creatives.

Amb una matrícula de més de 300 alumnes de totes les edats, l’EME forma part de les taules de treball del projecte “Educació 360” ja que, des de fa anys, el projecte educatiu de l’Escola està encarat cap al concepte fonamental que promou Educació 360.

Podeu trobar tota la informació i inscriure-us a través del web de l’Escola Municipal d’Expressió. En cas de dubtes o consultes podeu trucar al telèfon 972 266 847 o enviar un missatge de correu electrònic a  [email protected]
 

Cartell del nou període de matriculacions a l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot. Foto: @emeolot.

Arxivat a